29. mars 2011

Mange talenter

Gry in action

Gry

Deilig kaffe

LilleLille-Gry er en dame med mange talenter, det fikk jeg erfare i går :) Til vanlig er hun nemlig frisør med et ekstra øye for å gjøre DEG vakker. I går ble jeg en bedre versjon av meg selv ved hjelp av Gry :) Som nylig har begynt å jobbe for Kokong stylister i Trondheim.

Se her for en forvandling i skikkelig KK-stil.

19. mars 2011

I gangen

DSC_7267

Der står fortsatt de varme tøflene fremme og vi har te i koppen. Vi må rope på våren i Trøndelag, for den har fått et fått et hvitt teppe over seg. Er ikke denne trillebagen til Berit herlig? Minner om vår med sine skjønne blomster. Det gamle skapet og klokken over husker jeg så godt fra barndommen, det er etter min mamma.

Håper helgen din er fin :)

15. mars 2011

And the winner is...

IMG_1807


En søtnos på 4 år har trekt vinneren :) Trekningen foregikk like før legging av to supertrøtte, så man fikk dessverre ikke tatt bilder.

Det er gledelig å meddele at denne posen går til en av våre gode naboer i Sverige, navnet på damen er Mia/Kiiromi, du vant :) Grattis!

Fikk spørsmål på innlegget i går om det er på gang med noen nye farger i tillegg til produkter. Ja det kommer nye farger, skal avsløre dem om ikke lenge :)

14. mars 2011

LilleSprinkel

LilleSprinkel

LilleLille kommer som sagt med en del nye produkter, det GLEDES! Her presenterer vi den første, som er LilleSprinkel. En sprinkelbeskytter som for anledningen brukes i vugga. Den er perfekt i vugga også, den gjør soveopplevelsen trygg og man får omsluttet barnet godt. Min lillemann har i dag feber, så da er det så godt å bli vugget i søvn.

Hva syns du om navnet LilleSprinkel, sier det deg hva produktet er? Kanskje vi trenger et annet navn...

Husk!, i morgen trekkes LilleNattisen :)

God ny uke til deg!

8. mars 2011

Lengter du etter sommeren?

DSC_6024

På toalettet hjemme hos Gry kan du virkelig drømme deg bort til sommer og varmere tider. Er ikke det ganske herlig?

Gratulerer med dagen alle medsøstre!

1. mars 2011

Så Gøy!

DSC_7272


DSC_7293


LilleLille hilser alle nye følgere og lesere av bloggen velkommen! Så gøy å se at så mange har funnet veien hit :)

Hjemme hos Berit på Bakklandet har de utsikt rett mot skjønneste Nidarosdomen fra soverommet. Gjett om de nyter utsikten i sin hjemmesnekrede store seng; plass til både store og små på en søndagsmorgen.

Far i huset er glad i hatter og disse har fått en fin plass på veggen.

Ha en strålende uke! Fortsett gjerne å spre din viten om konkurransen som er gående her på bloggen. Alle er velkommen til å delta!